Batranete fara Batranete este asigurarea de supravietuire de la Grawe, adica un sprijin financiar pe care ti-l oferi pentru batranete. O faci cand esti in putere si cu cat incepi mai devreme, cu atat e mai avantajos. Hotarasti de la inceput cat timp vrei sa platesti si incepi sa pui deoparte, ca sa te bucuri de beneficii cand ai cea mai mare nevoie. La batranete.

SIMULATOR

* perioada minima de asigurare este de 15 ani
CALCULEAZA

BANI FRUMOSI LA BATRANETE

Nu vrei ca nivelul de trai sa-ti depinda de pensia de la stat. Noi credem ca la batranete e momentul sa-ti urmezi pasiunile pe care le-ai amanat o viata. Pentru asta ai nevoie de bani, de relaxare, de dispozitie. Batranete fara Batranete iti ofera banii, restul depinde de tine.

FLEXIBILITATE

Ca sa fii cat mai acoperit, Batranete fara Batranete vine cu o serie de asigurari suplimentare pe care le combini cum vrei. Alegi singur cum si cat sa fii protejat.
Fie ca vorbim de o asigurare de scutire de la plata primelor, fie de una de spitalizare, oricare dintre asigurarile suplimentare poate fi reziliata sau inlocuita cu alta, oricand.

O INVESTITIE SIGURA

Investim banii tai si iti garantam un profit.
Investitiile noastre sunt sigure si prudente, de aceea sunt intotdeauna profitabile - experienta de peste 185 de ani ne permite sa garantam asta. La final vei primi cu siguranta mai mult decat ne-ai platit.

DESPRE GRAWE

Povestea Grawe incepe in 1828, cand Arhiducele Johann de Austria infiinta "Grazer Wechselseitige", o asociatie de asigurare mutuala impotriva incendiilor. Astazi, Grawe este un concern financiar solid, care concentreaza companii de asigurari, banci si companii de investitii imobiliare.

Grawe Romania a luat fiinta in anul 2000, cu grupul financiar international Grawe ca actionar majoritar. In prezent, numarul clientilor nostri depaseste 150.000, iar oferta companiei cuprinde asigurari de viata, asigurari de proprietati si bunuri, asigurari de sanatate si de accident.